flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо вакантних посад

09 травня 2023, 09:31

                             Миколаївський окружний адміністративний суд запрошує  на вакантні посади:

 

Секретар судового засідання відділу забезпечення судового процесу та аналітично-статистичної роботи  - 3 вакантні посади, в тому числі 1 посада тимчасово вакантна (на період заміщення тимчасово відсутнього державного службовця, за яким зберігається посада державної служби).

Законом України «Про правовий режим воєнного стану» передбачено спрощену процедуру вступу на посади державної служби у період дії воєнного стану.

Такі особи призначаються без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад. 

 Звертаємо вашу увагу! Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені у період дії воєнного стану, оголошується конкурс, передбачений відповідним законом. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

 

Документи приймаються з 10 год. до 14 год. за адресою: м. Миколаїв, вулиця Декабристів, 41/10, тел. +380930984293. 

.